4 idei si jumatate

4 idei scurte cu privire la ultimele evenimente. Nu ca ar prezenta o deosebita importanta pentru voi, dar e bine sa le am undeva notate:

  1. Ce s-a intamplat in clubul din Bucuresti e trist. Imi pare foarte rau pentru cei implicati si pentru familiile lor. Ideile potrivit carora tragedia a avut ceva de-a face cu Halloween-ul sau cele care sustin ca cei prezenti acolo erau satanisti sunt de-a dreptul neanderthale si e trist ca in 2015 mai sunt persoane care gandesc asa.
  2. Povestind si cu colegu’ de la birou chestia cu doliu national mi se pare putin prea mult.
  3. Persoanele care sufera acut de falsa compasiune si (la fel ca si in cazul Charlie Hebdo) au impresia ca daca-si schimba pozele pe facebook si trantesc niste texte cum ca biserica si Dumnezeu sunt de vina, sunt la fel de neanderthale ca si cele de la punctul 1. Le-am dat eject ca imi place sa filtrez informatia care ma loveste zilnic.
  4. Tapi ispasitori se vor gasi; Vinovati, nu prea, ca vina e impartita si e greu (sau nu se poate) sa ii arati pe toti cu degetu.

Si-au inceput din nou proteste prin tara, precum au fost si altele in ultimii ani. Lumea, aparent, e suparata; Pacat ca pana acum nu au constientizat faptul ca in Romania mor 30 de oameni zilnic din cauza incompetentei statului: frig, foame, spitale, drumuri de rahat etc.

Si da, toti vor sa scape de coruptie, ca e un concept de cacat. Asta pana in punctul in care poti sa dai un pachet de cafea lu’ tanti Maria de la buletine ca sa te bage mai in fata, sau la spital sa iei o adeverinta pe sub mana, practici care sunt imbratisate de tot romanu’.

Da mai departe, boss:

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *